Historie Blom BV

Zo'n vijftig jaar geleden begon het bedrijf onder de naam Van Grinsven en was gevestigd in Sint Michielsgestel. In 1995 ging het bedrijf verder onder de naam Betonstaalvlechtwerken Blom BV en verhuisde enige jaren later naar Den Dungen. Toen het bedrijf ook de bedrijfshal in Den Dungen ontgroeide zijn we gaan zoeken naar een nieuwe geschikte locatie. Deze werd gevonden op het industrieterrein Duin II in Schijndel en sinds begin 2007 zijn we in het nieuwe pand aan de Nobelweg 2B gevestigd.

Op deze huidige locatie hebben we voldoende ruimte om mee te groeien met de toekomst, we hebben een grote opslagruimte waar we altijd een uitgebreid gamma betonstaal en bouwstaalmatten tot uw beschikking hebben. Hier wordt gewerkt met een hoogtechnisch machinepark dat zorgt voor het snel en prijsvriendelijk uitvoeren van uw orders.     

Inmiddels telt het bedrijf ruim 30 medewerkers van wie het merendeel op locatie aan het werk is. Door de toenemende vraag naar prefab betonstaal elementen en om de bedrijfsstructuur te vereenvoudigen zijn we eind 3de kwartaal 2010 overgaan op de naam Blom Prefab Betonstaal Centrale BV.

Op het bedrijf zelf wordt vooral prefab bewapening vervaardigd welke kostenbesparend en voor een flinke tijdwinst zorgt. Tevens word op het bedrijf door een aantal medewerkers het staal geknipt en gebogen zodat medewerkers op locatie dit makkelijker kunnen hanteren en plaatsen. Voor de levering van ons staal maken we gebruik van een vrachtwagen met hydraulische kraan zodat ook de levering snel en probleemloos gaat.     

Voor Blom Prefab Betonstaal Centrale BV is kwaliteit in de eerste plaats het nakomen van afspraken. Stiptheid is daarbij de eerste en belangrijkste maatstaaf, maar ook beschikbaarheid en flexibiliteit. Dit staat uiteraard in sterk verband met de bedrijfscultuur, die bewust gekoppeld wordt aan het imago van de onderneming: rechtstreeks contact met de klant en een goede service. Een correcte houding ten overstaan van de klant is de verantwoordelijkheid van iedereen binnen de onderneming en begint bij het persoonlijk of telefonisch onthaal, om slechts te eindigen bij een correcte facturatie na de perfecte afwerking van de opdracht.

 

 
Banner

Poll

Hoe heeft u ons gevonden?