Laatste nieuws
Bouwend Nederland
Description here!

 • Staatssecretaris Keijzer in gesprek met ondernemers over “beter aanbesteden”
  Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat moet zorgen dat de uitwerking van de Actieagenda Beter Aanbesteden breed onder de aandacht komt van en wordt opgepakt door gemeenten en andere aanbestedende lagere overheden. Dit om onnodig clusteren en te dicht getimmerde aanbestedingen te voorkomen. Deze boodschap kreeg staatssecretaris van EZK Mona Keijzer mee van ondernemers en experts tijdens een rondetafelgesprek. Bij dit gesprek schoof onder meer Barend van Kessel directeur bij Van Kessel Wegenbouw en lid van het Dagelijks Bestuur van Bouwend Nederland aan.

 • Kennissessies pensioen regio Zuid
  25% van de werknemers in de bouwsector is 55 jaar of ouder. Het werk is lichamelijk zwaar. Doorwerken tot de AOW-leeftijd is dus niet altijd haalbaar. Als de inzetbaarheid verandert, is het belangrijk om duidelijkheid te krijgen in de gevolgen daarvan. Zetten u en uw werknemer de financiële gevolgen op een rij? Kijk dan ook eens welke oplossingen de pensioenregeling van BPF BOUW kan bieden. In de praktijk blijkt dat eerder stoppen met werken vaker mogelijk is dan gedacht. En dit is maar één van de oplossingen. Een interactieve sessie met praktijkvoorbeelden! De kennis kunt u direct gebruiken voor uw bedrijf.

 • Verkiezingsbijeenkomst Limburg - Bouwen is een keuze!
  Op donderdag 14 maart organiseert Bouwend Nederland afdeling Limburg de Verkiezingsbijeenkomst: "Bouwen is een keuze" in het Ainsi Theater in Maastricht. Samen bouwen aan een sterke provincie! Dat is de opgave voor de nieuwe statenleden die het verschil na 20 maart gaan maken. Graag geven we in deze bijeenkomst de huidige situatie en uitdagingen weer en nodigen lijsttrekkers uit hierop te reageren!

 • Verkiezingsbijeenkomst Limburg - Bouwen is een keuze!
  Bij deze nodigen we u van harte uit op onze Limburgse Verkiezingsbijeenkomst op donderdag 14 maart in het Ainsi Theater in Maastricht. Samen bouwen aan een sterke provincie! Dat is de opgave voor de nieuwe statenleden die het verschil na 20 maart gaan maken. Graag geven we in deze bijeenkomst de huidige situatie en uitdagingen weer en nodigen lijsttrekkers uit hierop te reageren!

 • Van wie is die kaart?
  Heb je hem gezien? En vroeg je je toen af: Van wie is die kaart? Dit is onze valentijnskaart en zoals het hoort, anoniem verzonden. Niet dat de liefde voor onze bouw & infra leden geheim is, zeker niet!! Daarom zien we je ook graag op 7 maart vanaf 16.00 uur.

 • Innovatiewedstrijd Tiny housing
  Winnaar van de Innovatiewedstrijd Tiny housing is klas V4 van het Mondial College uit Nijmegen geworden. Het team, bestaande uit Britt, Stef, Klaas en Noah, wint hiermee € 1.000,- ter besteding aan een vervolgopleiding.

 • Winnaar Vlog over de bouw
  Zojuist is de winnaar bekend geworden van de wedstrijd Vlog over de Bouw. De 21-jarige student Bouwkunde Merna Elgohary heeft de vlogdeal van € 5.000,- gewonnen en gaat de komende tijd vlogs maken voor de instroomcampagne Je gaat het maken in de bouw & infra. Zij kreeg de prijs overhandigd door campagnemanager instroom Kathelijne Koster.

 • Monteursdag 2019
  De monteursdag van 1 februari leverde veel enthousiasme op!

 • Voorlichtingsbijeenkomst e-factureren 27 februari 2019
  Bent u een aannemer of installateur die diensten levert aan de overheid? En kunt u al e-factureren? Kom op 27 februari naar de voorlichtingsbijeenkomst van Ketenstandaard & PIANOo, in het Auditorium van Bouwend Nederland in Zoetermeer.

 • Bouw zet serieuze stappen met R&D
  Breng vakmensen samen en er ontstaan goede, innovatieve ideeën. Om dit proces te bevorderen is het Bouw en Techniek Innovatiecentrum (BTIC) in het leven geroepen. Het BTIC brengt expertise samen, maakt financiering mogelijk en bespoedigt innovatie in bouw en infra. Research en development (R&D) zijn hierbij sleutelwoorden.

Banner

Poll

Hoe heeft u ons gevonden?